Jaarprognose 2023

In het leven en in de kunst moet men elke dag opnieuw beginnen.

Louis Couperus

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke jaarenergie en wil je meer weten over het verloop van het jaar op basis van jouw geboortedatum, geboortenamen, unieke talenten en gaven?

Wat voor jaar wordt 2023? Krijg je eindelijk de relatie waarnaar je zo verlangt? De baan die op je lijf geschreven staat? Ga je verhuizen? Hoe verloopt je gezondheid? Krijg je meer tijd om de dingen te doen waar je energie van krijgt?

Mondiaal geeft het jaar 2023, opgeteld (2+0+2+3=) de energie van het getal 7 aan. Het belooft een jaar te worden van onderzoek en van introspectie. Wat wil ik en waarom wil ik dat? De actie vindt binnenin plaats om duidelijkheid te krijgen wat je wil voor de komende jaren.

Jouw persoonlijke jaarenergie bereken ik door jouw geboortedag en geboortemaand op te tellen bij de mondiale jaarenergie, dit jaar het getal 7. 

Dit persoonlijk document wordt via videobellen Zoom aan je aangeboden. Eerst geef ik een algemeen beeld en dan verbind ik jouw jaartrilling met de energie van de maanden. De opname wordt na het gesprek, via e-mail, naar je toe gestuurd. Het voordeel van een video opname is dat we elkaar zien en dat je meteen vragen kunt stellen. Door het gesproken woord voel je meteen wat voor energie 2023 voor jou zal zijn. Het gesprek zal ongeveer 60 minuten duren.

Voor dit document vraag ik € 125,00. Na invulling van het formulier ontvang je verdere instructies met betrekking tot het maken van de afspraak en de betaling. 

je kunt het hele jaar je jaarprognose aanvragen, het is een document dat 12 maanden omvat.

Vraag vandaag nog jouw persoonlijke jaarprognose aan!