DE MISSIE VAN MARLEEN BOGAERS

Geboren in Venezuela in 1958, als tweede dochter in een gezin van vier kinderen. Na drie jaar zijn we met het gezin naar Haïti verhuisd waar ik tot mijn negende levensjaar heb gewoond. De jaren in Haïti hebben mij gevormd door de Haïtiaanse cultuur, de aanwezigheid van andere energieën en het geloof van Haïtianen in bovennatuurlijke krachten. Dit werd nog eens extra bekrachtigd door een ervaring waarbij ik als zevenjarig meisje tijdens een bergwandeling ben gevallen en in een ravijn ben gerold. Een ravijn waar zes voorgangers de dood hadden gevonden. De Haïtianen die mij uit het ravijn haalden, waren ervan overtuigd dat mijn bescherming het resultaat was van het feit dat ik iedere zondag naar de kerk ging.

Teruggekomen in Nederland voelde ik mij anders dan anderen en vragen bleven komen. Wat is het dan, het leven, wat is de bedoeling? Het feit dat er krachten waren die mijn leven bepaalden, geloofde ik niet, maar wat is het dan wel? Mijn leven liep verder voorspoedig. Ik studeerde, werkte, trouwde en kreeg drie kinderen. Maar de onrust bleef. Net na mijn veertigste verjaardag overleed mijn vader en dat heeft mij ergens de aanzet gegeven om op onderzoek te gaan. Langzaam maar zeker kwam ik erachter dat ik de antwoorden op mijn vragen niet buiten mijzelf, maar in mijzelf moest vinden. Maar hoe? Tien jaar later kwam ik in een scheiding terecht wat tevens voor het in gang zetten van diverse processen heeft gezorgd. Ik ging steeds meer op mijn intuïtie vertrouwen en werd hierdoor geleid naar mensen die mij op mijn pad hebben geholpen. Aandacht, acceptatie, vertrouwen, overgave, en dankbaarheid werden mijn kernwoorden. Het doorvoelen van deze woorden zorgt voor innerlijke vrijheid.

Aandacht,  acceptatie, vertrouwen .overgave, en dankbaarheid werden mijn kernwoorden.

Op mijn pad kwam ook de numerologie en eindelijk werd  inzichtelijk wat de bedoeling is van mijn leven en waarom ik al de struggles en onrust al die jaren heb ervaren. Het is met name de kunst om de onvoorspelbaarheid van het leven te omarmen, ontzettend veel ervaring op te doen en te blijven groeien.

Een mijlpaal van mijn groei kwam toen ik op een mooie zondag een prachtig mens ontmoette. Opeens was daar een vulkaanuitbarsting van liefde die door mij heen stroomde en mij van top tot teen raakte. Een grandioze ervaring van thuiskomen bij mijzelf. Echter nu beginnen de volgende uitdagingen, de implementatie van het ontwaken in een moeiteloos stromend liefdevol leven.

Mijn missie is ook jouw missie, namelijk de ervaringen en uitdagingen in het leven met open vizier te omarmen om zo te blijven groeien en zodoende alle antwoorden op je vragen in jezelf te gaan ontdekken. De beloning is innerlijke vrijheid. Ik mag en kan het licht voor je zijn en ik help je graag bij het omarmen van jezelf.

Ervaring, achtergrond en opleiding

Om jou te kunnen en mogen ondersteunen kan ik niet alleen terugvallen op mijn jarenlange levens- en coachervaring maar ook op mijn Reikicertificaten en mijn opleiding tot intuïtief coach bij IMC Mensontwikkeling. Mijn opleiding tot numeroloog heb ik gevolgd bij Willeke Van Rooij (Casa ad Infinitum). Mijn visie en methoden als numeroloog en life coach berusten op samensmelting van elementen vanuit de Westerse en de Oosterse filosofie.

Ik hanteer de ethische beroepscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroep Coaches, zie www.NOBCO.nl).