Numerologisch uittreksel

€150,00 – €175,00

Laat je verrassen door de liefde vanuit de getallen! Binnen twee weken ontvang je jouw unieke document.

 • Geboorte-uittreksel;   

  Op een liefdevolle manier, door de interpretatie van de getallen, wordt jouw missie duidelijk, de reden van jouw bestaan hier op aarde. Het is de trilling van de getallen die je, jouw weg wijst. Als je de energie van jouw getallen volgt dan gaan de getallen voor je werken.

  Ieder mens komt hier op aarde om te groeien en om liefde te ervaren. Ieder mens doet dit op zijn eigen unieke manier. De getallen van je geboortedatum in combinatie met je geboortenamen (die we tot getallen herleiden) laten jouw uniekheid zien. De getallen opgeteld van de dag waarop, de maand waarin en het jaar van je geboorte, geven het getal van je missie aan, je (geboorte)namen geven de specifieke manier aan waarop jij je missie gestalte tot uitvoer brengt.

  Vaak volg je de energie van jouw getallen als vanzelf, maar soms ervaar je tegenslag, je gaat twijfelen en dan weet je het even niet meer. Op zo’n moment heb je net even dat steuntje in de rug of een bevestiging nodig om weer verder op je pad te gaan.

  Jouw geboortegetallen met jouw unieke geboortenamen laten zien wat jouw richting is, en ik kan je hierin duidelijkheid geven doordat ik een verbinding mag leggen tussen het geziene en het ongeziene. Het document bestaat uit: Inleiding in de numerologie, jouw levensopdracht op grond van je geboortedatum, uitleg van je handvatten in de 3 levensperiodes, uitvoering van je levensopdracht op grond van jouw geboortenamen, een korte jaarprognose en een samenvatting.

 • Familie-uittreksel
 • Relatie-uittreksel
 • Combinatie van geboorte-, familie- en relatie-uittreksels
 • Combinatie van geboorte-familie- en relatie-uittreksel in combinatie met mondelinge toelichting

Op aanvraag.

Contact