Uitleg van het symbool ‘jouw missie’

Je wordt als authentiek mens geboren. In de loop van je leven heb je te maken met invloeden van buitenaf; familie, buren, vrienden, school, verenigingen, werk en de natuur. Je begrijpt niet altijd waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Door middel van de numerologie, specifiek jouw geboortedatum en geboortenamen, kun je erachter komen wat je doel hier op aarde is. Jouw missie, die op jouw unieke wijze tot uitvoer wordt gebracht. De energie van de getallen laten duidelijk zien waar je wel en geen aandacht aan hoeft te besteden. Vandaar de naam ‘jouw missie’.Mijn symbool

Mijn Symbool
 

De cirkel stelt liefde voor.
De cirkel omvat alles; de uniekheid van ieder mens.
De cirkel is in evenwicht omdat hoe je het wendt of keert, het behoudt de vorm.
De cirkel is 360 graden: 3+6=9. De energie van het getal 9 omvat alle andere getallen en wanneer je het getal 9 met een cijfer vermenigvuldigt, kan het resultaat altijd tot dat getal worden teruggebracht.
De cirkel is het symbool van de eeuwigheid en de onsterfelijkheid van de ziel.
De cirkel is het symbool van leegte; de oneindigheid en de vrijheid.De cirkel laat zien dat ieder mens zijn unieke pad in vrijheid dient te volgen.

Als mens ben je onderdeel van het groter geheel. Je kunt niet alleen leven, je hebt mensen, dieren en natuur om je heen nodig.

De rechtopstaande lijn is het symbool van de verbinding met de ander, de natuur het universum.

Het symbool van jouw missie vertegenwoordigt de ultieme uitdaging van zelfliefde en om in contact met de ander jouw authenticiteit te behouden.

 

Aanvragen van numerologisch / coaching consult

Ik adviseer je graag tijdens een persoonlijke of telefonische sessie numerologie waarin we je geboortegetallen bestuderen en jouw missie inzichtelijk kunnen maken en/of richting kunnen geven bij levensvragen of actualiteiten.
Ik hanteer de ethische beroepscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroep Coaches, zie www.NOBCO.nl