Testimonials

Al zoveel mensen blij mogen maken met de geboorteuittreksels van Marleen. En mij persoonlijk heeft het ook zoveel gebracht.

Grace Mouthaan over de numerologische uittreksels.

Verder wilde ik even zeggen dat de podcast nu ineens voor mij op zijn plaats valt.
Ik snapte al heel goed wat je allemaal zei tijdens het gesprek, maar ik heb zelf een grote spirituele groei doorgemaakt en snap jou en de informatie die ik kreeg via mijn getallen, nóg beter.
Ik wil je dus nogmaals enorm bedanken voor je mooie werk.

Willemijn – Femina & Co

Zeer to the point, helder en inzichtelijk. Een leuk mens.

Kiki over life coaching

De coaching was ontspannen, prettig, duidelijk en ik voelde mij erg op mijn gemak.

Astrid over life coaching

Direct en duidelijk met veel humor in een prettige en veilige omgeving.

Angela over life coaching

Verrassend wat de nummers over mij kunnen vertellen en Marleen deed het op een duidelijke en speelse manier.

Jasmijn over numerologie

Marleen, mocht ik jaren terug ontmoeten. ‘’licht trekt licht aan’’, de bevestiging van dit inzicht was voor mij; ‘zie in je leerling de docent’. Marleen zocht een tool om een brug te slaan tussen het geziene en het ongeziene! Door haar kennis = intellect en haar intelligentie = wijsheid is haar dit Grandioos goed gelukt: creatief, authentiek, oorspronkelijk en origineel! Onze gesprekken waren oordeelloos en moeiteloos, waar ook nog eens de wederkerigheid op zat. Voor dit laatste, ben ik jou enorm dankbaar.

Collega numeroloog Willeke (tijd voor spiritualiteit)

Helder en enthousiast.

Roos V over numerologie

Ik was ergens wat sceptisch, maar verrassend hoe treffend en concreet! Marleen heeft een zachte maar pragmatische aanpak. Erg voldaan in mijn behoefte. Blij met het advies.

Roos over life coaching i.c.m. numerologie

Ik heb Marleen per toeval leren kennen op een moment in mijn leven dat niets meer goed leek te gaan. Door haar aandacht, bescheidenheid en liefde heeft zij weer geloof en hoop in mijn leven teruggebracht. Dankzij termen als ‘dankbaarheid’, ‘alles is altijd anders’ en het geven van een nieuwe kijk op oude zaken, kreeg ik mijn zelfvertrouwen en grip op mijn leven terug. Ik ben Marleen voor altijd dankbaar.

D.L. Amsterdam