Testimonials

Wat was je favoriet gedeelte van de retraite? Ik heb er drie.
Het stuk waarin we met 3 onze weerstanden onder de loep mochten nemen vond ik zeer waardevol en inzichtrijk. Het was boeiende om de 3 rollen te mogen "spelen" want daarin zag ik ook mijn verschillende krachten zoals kwetsbaarheid, actief luisteren, creativiteit en humor naar boven komen. Het voelde als een bevestiging in wat ik al ben :). Hierin vond ik het ook heel fijn om dit met 2 andere "medespelers" te doen omdat dit me dichter bij hen bracht. En ik door hun verhaal, hun ervaringen en inzichten weer wat wijzer ben geworden. Door het groepsgegeven krijg je andere inzichten dan in een individuele coaching, De groep werkte als het ware als een cocon van veiligheid, kwetsbaarheid en wijsheid.
Numerologie. Door de numerologische benadering van mijn "zijn", kreeg ik als het ware meer begrip over wie ik echt ben. Ik begrijp nu meer en beter waarom ik bepaalde zaken zo belangrijk vind in mijn leven, in mijn werk, in mijn relaties en in mijn hele zijn. Dat voelde echt als een opluchting en als een aanvaarding van wie ik echt ben. Zalig!
De wandelingen buiten! Omwille van de buitenlucht, de stilte en de symboliek. Ik vertoef echt graag buiten want dat geeft meer ruimte en wat er binnenin je omgaat. Dus dit vond ik zeker ook echt een plus!

Elien over de retraite

Marleen is een warme, zorgende, wijze vrouw die op gelijke voet haar inzichten, kennis, wijsheid deelt. Ze stelt zich niet op als de allesweter. Ook zij stelt zich kwetsbaar op tijdens de retraite waardoor je niet het gevoel hebt van "ik ben er nog niet en zij wel" :). Ze deelt eigen levenservaringen waarin je je herkent en hier zelf praktisch ook iets mee bent. Het blijft niet gewoon bij theorie, er is ook echt een praktische integratie in het leven. Verder zie ik Marleen ook als een heel elegante vrouw met een vleugje humor die lichtheid geeft aan wat je ervaart. Ze draait niet rond de pot en kan je echt naar de essentie brengen van wat er nu echt belangrijk is. Diepgang is hierbij het woord dat zeker voor 200% bij haar past.


Elien over Marleen

Al zoveel mensen blij mogen maken met de geboorteuittreksels van Marleen. En mij persoonlijk heeft het ook zoveel gebracht.

Grace Mouthaan over de numerologische uittreksels.

Verder wilde ik even zeggen dat de podcast nu ineens voor mij op zijn plaats valt.
Ik snapte al heel goed wat je allemaal zei tijdens het gesprek, maar ik heb zelf een grote spirituele groei doorgemaakt en snap jou en de informatie die ik kreeg via mijn getallen, nóg beter.
Ik wil je dus nogmaals enorm bedanken voor je mooie werk.

Willemijn – Femina & Co

Zeer to the point, helder en inzichtelijk. Een leuk mens.

Kiki over life coaching

De coaching was ontspannen, prettig, duidelijk en ik voelde mij erg op mijn gemak.

Astrid over life coaching

Direct en duidelijk met veel humor in een prettige en veilige omgeving.

Angela over life coaching

Verrassend wat de nummers over mij kunnen vertellen en Marleen deed het op een duidelijke en speelse manier.

Jasmijn over numerologie

Marleen, mocht ik jaren terug ontmoeten. ‘’licht trekt licht aan’’, de bevestiging van dit inzicht was voor mij; ‘zie in je leerling de docent’. Marleen zocht een tool om een brug te slaan tussen het geziene en het ongeziene! Door haar kennis = intellect en haar intelligentie = wijsheid is haar dit Grandioos goed gelukt: creatief, authentiek, oorspronkelijk en origineel! Onze gesprekken waren oordeelloos en moeiteloos, waar ook nog eens de wederkerigheid op zat. Voor dit laatste, ben ik jou enorm dankbaar.

Collega numeroloog Willeke (tijd voor spiritualiteit)

Helder en enthousiast.

Roos V over numerologie

Ik was ergens wat sceptisch, maar verrassend hoe treffend en concreet! Marleen heeft een zachte maar pragmatische aanpak. Erg voldaan in mijn behoefte. Blij met het advies.

Roos over life coaching i.c.m. numerologie

Ik heb Marleen per toeval leren kennen op een moment in mijn leven dat niets meer goed leek te gaan. Door haar aandacht, bescheidenheid en liefde heeft zij weer geloof en hoop in mijn leven teruggebracht. Dankzij termen als ‘dankbaarheid’, ‘alles is altijd anders’ en het geven van een nieuwe kijk op oude zaken, kreeg ik mijn zelfvertrouwen en grip op mijn leven terug. Ik ben Marleen voor altijd dankbaar.

D.L. Amsterdam