In dienst staan van elkaar

Je hebt een keuze in de energie die jou raakt of je er iets mee wilt doen of niet. De persoon of het object die of dat de energie uitzendt, is zich er

Al heel lang worstel ik met het begrip spiegels. We zijn spiegels voor elkaar. Spiegelen in het uitspreken van woorden, spiegelen in het doen en laten. Persoon A laat aan persoon B zien, onbewust, wat er nog bij B speelt en omgekeerd natuurlijk ook. Het is een harde confrontatie er zit geen zachtheid in, het is een confrontatie die je niet aan wilt gaan. De een doet dit niet expres, het gaat nu eenmaal zo. Iedereen maakt dit mee in zijn leven. Bv je gezinssituatie die bij ieder gezinslid anders resoneert, het horen van muziek, het beoefenen van sport, het zien van een film, gesprek met de buurvrouw en ga zo maar door.

In het besef dat alles 1 is, dat alles er is en ook dat niets er is, in dat besef ben ik verbindingen tussen anderen en ook met mijzelf niet meer gaan zien als spiegels, als confrontaties, maar als een energie, een zachte, vloeiende, liefdevolle stroom. De energie stipt aan, maakt wakker, de energie is. Het is. Het is een bewustwording, het dient zich aan. Je hebt een keuze in de energie die jou raakt of je er iets mee wilt doen of niet. De persoon of het object die of dat de energie uitzendt, is zich er niet van bewust maar staat in dienst van jou om de aandacht te triggeren. Dit kan alleen maar in zachtheid.
Nu ik de shift hebt gemaakt van elkaar spiegelen, naar in dienst staan van elkaar, wordt mijn bewustwording vergroot. We zijn een grote familie, een eenheid, en we staan op deze manier met elkaar in verbinding om elkaar helpen, altijd en overal. Ik hoef niet weten waarom, het is.

Herstellen van kracht en liefde d.m.v. coaching en numerologie

Jij en ik zijn hetzelfde, wij zijn liefde. Soms lijkt het alsof de liefde zich heeft verstopt, je begrijpt het niet en je weet even niet hoe je de liefde weer kunt ervaren. Dan heb je een richtingaanwijzer nodig zodat de liefde weer zichtbaar wordt. Als life coach en numeroloog kan ik je helpen de kracht en liefde in jou weer te herstellen. Jij bent uniek, dus als life coach onderzoek ik met jou wat bij jou past qua creativiteit en/of activiteit (zoals wandelen, golfen, natuur).

Ik hanteer de ethische beroepscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroep Coaches, zie www.NOBCO.nl).

Contact

Andere artikelen uit deze categorie:

Over (lucide) dromen

Dromen is best wel een ingewikkeld onderwerp en om hier voor mijzelf duidelijkheid in te verschaffen, is niet makkelijk.

Lees verder

Hou van mij

Kan ik dat voelen, kan ik dat ervaren? Kun jij dat voelen, kun jij dat ervaren?

Lees verder

Verwachting

Mijn mantra is: verwacht niets en accepteer wat er nu is. Ik ervaar een kloof tussen mijn verwachting en de realiteit. Hoe groter de kloof, hoe meer s

Lees verder

Niemand

Laten we een spelletje doen. Huh, een spelletje?

Lees verder

Overgave

Alle antwoorden op mijn vragen zitten in mij, dat weet ik. Enkel een vonk van energie is nodig om erbij te komen.

Lees verder

Ervaren

Ervaren is het allermooiste van mij overgekomen is. Er is geen liefde, groei, boosheid en zon (enzovoort), als ik het niet ervaar.

Lees verder

Hopeloosheid

Ik ben hopeloos verliefd, hopeloos verliefd op het leven.

Lees verder

Vrede

Vroeger was alles beter! We konden doen en laten wat we wilden en we konden vrij ademhalen.

Lees verder

Basis

Basis als bedoeld in fundament; waarop verder gebouwd kan worden en waarop je weer kunt terugvallen.

Lees verder

Veiligheid

Wat is veilig zijn, nu met Covid-19? Wanneer ben ik veilig?

Lees verder

Van wond naar wonderen

Wonderlijk hoe het leven loopt. Ik heb wonden opgelopen, zoals wij dat allemaal doen. De ervaringen die ik heb opgedaan heb ik eerst afgedekt, pleiste

Lees verder

Speelsheid

Speelsheid houdt een methodeloze methode in. Speelsheid gaat over vrijheid.

Lees verder

Waarheid

09-08-2022

Het niet-weten wat waarheid is, opent nieuwe perspectieven en mogelijkheden

Lees verder

In het midden staan

Midden in de chaos van het leven, ga ik op avontuur. Spelen, leren, ontdekken, ervaren en genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Lees verder

Bewust zijn

Hoe doe je dat nou, je ergens bewust van zijn? Zolang je nergens last van hebt, ga je je ergens van bewust zijn, niet aan.

Lees verder

Stap voor stap

Ik vind niet de liefde Ik vind de obstakels in mij Die liefde tegenhouden Ik ben liefde

Lees verder

Lichaam

Mijn lichaam is mijn vriend en mijn bondgenoot. Vroeger zag ik mijn lichaam als iets aparts; niet als onderdeel van wie ik dacht te zijn.

Lees verder

Verlangen

Het verlangen van het verlangen, bevangen, bevangen door verlangen.

Lees verder

Wassende handen maart 2020

Er is een wereldwijd virus, Covid-19. Wat doet dit met jou en met mij?

Lees verder

Het ‘wij’gevoel

Verleden jaar gebeurde het ineens; het gevoel dat ik mij moest terugtrekken; een zeurend stemmetje in mij dwong mij min of meer om hetgeen waarmee ik

Lees verder

Liefhebben

Bij het wakker worden voel ik al! Het zal vandaag anders gaan dan anders. Alles wat ik in gedachte had om te gaan doen, mijn doelen, mijn uitdagingen,

Lees verder

Schaamte

Ieder van ons is uniek. In onze authenticiteit willen we de verbinding aangaan. Maar in onze vroegere jaren hebben we ervaren dat dit niet de bedoelin

Lees verder

Yin Yang

Als iemand aan mij vroeg, wat ik later wilde worden antwoordde ik steevast “wijs”. Hoe word ik wijs? Wat is wijsheid ? Heeft het alleen te maken met e

Lees verder

Lijden

Als ik lijd, dan komt dat voort uit twee situaties; er is iets wat ik niet wil of ik wil iets wat er niet is. Ik ben zorgeloos op het moment dat ik ni

Lees verder

WATER IS en WAT ER IS

Water is. Lang geleden was er een riviertje. Dit was niet zomaar een riviertje; dit riviertje had lol in het leven.

Lees verder

Duurzaam

In bijna ieder artikel komt het woord duurzaam voor. Het is een bewust omgaan met alles wat het universum aan ons heeft gegeven.

Lees verder

Zachtheid

De lucht blaast het zacht
Het vuur brandt als zachte kracht
De aarde voedt zoals verwacht Het water stroomt en verzacht

Lees verder

De letters A, H en I in de verbinding

De verbindingen die ik aan ga probeer ik vanuit liefde te doen.

Lees verder

Eenzaamheid

Wat heb ik mij lang eenzaam gevoeld. Een pijn en een leegte in mijn hart ervaren. Van alles en nog wat heb ik geprobeerd om de pijn te bestrijden.

Lees verder

Kunst

Kunst is schilderijen, gedichten, verhalen, beeldhouwwerken, fotografie, architectuur en het leven. De wereld is kunst. Ik houd van kunst.

Lees verder